Kunststof kozijnen

 

 

 

De kozijnen die we leveren en plaatsen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van stalen versterkingen. Daardoor behouden ze hun vorm en zijn ze bijzonder duurzaam. Daar komt nog bij dat weer en wind geen invloed hebben op de kozijnprofielen, zodat ze ook nog eens heel lang erg mooi blijven.

 

Mede dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie dragen de kunststof kozijnprofielen in belangrijke mate bij aan een veilige woning. In combinatie met inbraakveilig hang- en sluitwerk zijn kozijnen SKG gecertificeerd.

 

Ventileren is belangrijk voor uw gezondheid. Er is een brede keus aan draai/kiep-, draai-, kiep- of klepramen, al dan niet voorzien van ingebouwde ventilatieroosters. Zo houdt u uw woning niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker fris.

 

Kunststof kozijnprofielen hebben een uit- zonderlijk hoge isolatiewaarde. Zowel voor warmte als geluid. De kozijnprofielen zijn namelijk opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zijn de profielen zó geconstrueerd dat de ramen en deuren perfect sluiten. Daardoor blijft het altijd aangenaam in uw woning én bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de stookkosten!


Kunststof kozijnprofielen zijn leverbaar in heel veel verschillende kleuren. Met of zonder houtdesign.

 
?>
  • images blog
  • pics