Gevelbekleding

 

 

Voor gevelbekleding werken we met o.a. Keralit, Rockpanel.

 

Keralit

Keralit Classic is als gevelproduct niet meer weg te denken. Met 24 dessins in houtstructuren wordt het onderhoudsarme Keralit al meer dan 10 jaar op grote schaal toegepast op de gevels van de Nederlandse woningbouw. Nieuw is Keralit Pure. Strak, mat en helemaal van deze tijd: met de Pure Colours is Keralit nu ook bereikbaar voor iedereen die houdt van eigentijds design. Keralit is kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit zal nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn.

 

Dakrandpanelen Keralit ®Keralit classicKeralit beschermt naast uw gevel ook dakranden en gootafwerkingen jaar in, jaar uit tegen weer en wind. Door de onzichtbare bevestiging (geen schroeven en gaten) wordt een strakke en gave uitstraling verkregen. De dakrandpanelen worden geleverd met vele accessoires waardoor een hoog niveau van afwerken mogelijk is. En doordat u de panelen ook niet meer hoeft te schilderen, is Keralit met name heel geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Met Keralit is het mogelijk om lengtes van 6 meter zonder stuiknaden te monteren. Zo lijken alle panelen uit één stuk en komt uw project het mooist tot z'n recht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rockpanel

Rockpanel® onderhoudsarme gevelbekleding op basis van het natuurlijk gesteente basalt combineert de robuuste eigenschappen van steen met de verwerkbaarheid en uitstraling van hout. Het duurzame plaatmateriaal en de rabatdelen zijn toepasbaar in nieuwbouw en renovatie als gevelbekleding, rondom het dak en in andere detailleringen. Rockpanel biedt een uitgebreid assortiment aan kleuren en designs.

Toepassingen: boeiboorden en dakranden, (on)geventileerde gevelbekleding, dakkapellen en gootafwerkingen, puivulling, buitenplafonds, overstekken.
Naast de vele toepassingen is Rockpanel te verwerken in elke mogelijke vorm: rabat, potdeksel, patchwork of gewoon vlak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
?>
  • images blog
  • pics